Meal App

Maak je eigen voedingsschema's

Kies met de YUBplan Meal App je favoriete gerecht zonder calorie-tracken. Schaal automatisch naar jouw eetbehoefte. Heerlijke recepten.

 

Kies je favoriete gerecht zonder calorie-tracken

Automatisch schalen naar jouw eetbehoeften

Snel en eenvoudig te gebruiken

Heerlijke recepten

Met één druk op de knop je favoriete maaltijd

Blijf gewoon met je gezin mee eten

Zelf maaltijden samenstellen uit je voorraadkast

Realiseer je fitness doelen met deze app

 

Enthousiast geworden? Doe vandaag nog mee en krijg toegang tot de YUBplan Meel App! Eerst meer weten? Bekijk de video hieronder of neem contact op!

 


Uitleg over de Meal App in 1,5 min

 

Maak een keuze

 

€ 45 incl. BTW per maand

Heb je een membership bij YUBplan?

Dan krijg je 50% korting op toegang tot onze meal app. Voor meer informatie neem persoonlijk contact op met Ruben.

of

 

€ 239 incl. BTW eenmalig

Heb je een membership bij YUBplan?

Dan krijg je 50% korting op toegang tot onze meal app. Voor meer informatie neem persoonlijk contact op met Ruben.


Vaak gestelde vragen

 

Nee, als je op het moment van de aanschaf een actieve member bent, profiteer je van de korting en heb je alsnog gewoon een jaar toegang tot de app.

Ik ontvang een notificatie daarvan en ga jouw meest recente voedingsplan doorvoeren in de app. Jij zal dan zsm een mail van mij ontvangen met daarin jouw toegang en je kan meteen ermee gaan spelen volgens jouw kcal en macro targets!

Wij streven ernaar de app te blijven ontwikkelen & verbeteren, nieuwe recepten toe te voegen enzovoort. Jullie feedback voor suggesties is daarbij van harte welkom!

De app is van toepassing op de volgende type voedingsplannen: 1. Carnivore, 2. Vegetarisch, 3. Vegan, 4. Omnivore (alles eter), 5. Intermitting fasting.

De Meal App is de enige op de wereld waarbij maaltijden automatisch worden geschaald met 1 druk op de knop. Met andere apps zit je alsnog dingen in te voeren en uit te rekenen. Het algoritme van De Mail App doet het rekenwerk voor jou. Dit betekent meer vrije tijd en je hoeft ook minder bezig te zijn in je hoofd met eten, dit neemt een hoop gedoe en stress weg op lange termijn.

Nee, de Meal App is niet geschikt voor ketose voedingsplannen.

Voor wie is Your Ultimate Bodyplan?

Your Ultimate Bodyplan is er voor iedereen die zijn of haar lichaam wil transformeren, op welke manier dan ook. 

 

Afvallen

Aankomen

Spiermassa opbouwen

Man of vrouw

Geen ervaring met sporten

Professioneel sporter


Jouw persoonlijke coach

 

Bij Your Ultimate Bodyplan krijg je persoonlijke coaching, aangepast aan jouw doelen en lichaam. Door middel van voedingsplannen, trainingsschema’s en mental coaching behaal je jouw doelen. Coach Ruben Baars maakt samen met jou een persoonlijk trainingsschema en een voedingsplan. Bij dit voedingsplan houden we rekening met wat jij wel of juist niet lekker vindt. Voeding is namelijk ontzettend belangrijk en op die manier gaat het je zeker lukken om het vol te houden!

 


Het verhaal van Eva

 

“In 2 maanden tijd 10 kilo afgevallen! En dat terwijl ik nooit sportief ben geweest. Dankzij Rubens motiverende woorden is het me gelukt.”

 


Resultaten van onze klanten