Waarmee kunnen wij je helpen?

1. Krijg ik persoonlijke coaching of volg ik alleen een online video programma?

 

Alle coaching via onze memberships is persoonlijk. Dit wil zeggen dat je 1 op 1 contact hebt met je persoonlijke professional coach: Ruben Baars. Zo heb je altijd een persoonlijk intake gesprek waarbij je coach je maten en vetpercentages zal opmeten. Tijdens deze intake bespreken we jouw persoonlijke doelen, zoals bijvoorbeeld een streefgewicht om af te vallen of een bepaald uiterlijk om op te bouwen aan spiermassa (bodyshaping). Op basis van de intake, jouw doelstellingen en metingen zal je coach een speciaal op jouw lijf en situatie toegesneden voedingschema en trainingschema opstellen. Zo vaak als nodig sta je in persoonlijk contact met je coach. Afhankelijk van het membership dat je hebt afgenomen, verloopt dit tussentijds contact, via mail, whatsapp of telefoon. Periodiek spreken jullie ook af in levende lijve. 


2. Zijn de verschillende memberships geschikt voor alle leeftijden?

 

Ja, onze memberships zijn geschikt voor alle leeftijden. Zo hebben wij vele klanten die via onze memberships coaching krijgen van 18 tot 50 jaar oud! Je bent nooit te jong of te oud om een gezonde levensstijl aan te nemen en te werken aan een mooi en gezond lichaam. Wel zullen we pas echt intensieve krachttrainingsschema's met je delen als je boven de 17 jaar bent. 


3. Zijn de memberships  geschikt voor zowel mannen als vrouwen?

 

Ja, onze memberships zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Het maakt dus niet uit of je man of vrouw bent. We kijken altijd naar jouw persoonlijke doelstelling en op basis daarvan zullen wij passende trainingsschema's, voedingsschema's en coaching geven. Onze schema's zijn altijd maatwerk en specifiek afgestemd op jouw lijf! Daarbij houden we dus ook rekening met het feit of je man of vrouw bent.

 

4. Kan ik afvallen via een van de memberships?

 

Ja, als jouw doelstelling is om overtollige kilo's kwijt te raken, dan kan dat zeker via een van onze memberships. We kijken altijd naar jouw persoonlijke doelstelling en op basis daarvan zullen wij passende trainingsschema's, voedingsschema's en coaching geven. Onze schema's zijn altijd maatwerk en specifiek afgestemd op jouw lijf en doelstelling!

 

5. Kan ik meer spieren krijgen via een van de memberships?

 

Ja, als jouw doelstelling is om spiermassa aan te zetten, dan kan dat zeker via een van onze memberships. We kijken altijd naar jouw persoonlijke doelstelling en op basis daarvan zullen wij passende trainingsschema's, voedingsschema's en coaching geven. Onze schema's zijn altijd maatwerk en specifiek afgestemd op jouw lijf en doelstelling!


5. Wat heb ik nodig om een coaching programma te volgen?

 

Zorg dat je de mogelijkheid hebt om te kunnen trainen. Wil je spiermassa aanzetten of afvallen, dan adviseren wij dat je lid gaat worden van een sportschool, zodat je beschikt over alle trainingsapparatuur. Uiteraard kan je ook thuis trainen. Wij geven je specifieke trainingsschema's waarin de verschillende oefeningen zijn uitgelegd. Je weet zo precies welke spullen je nodig hebt om het programma te kunnen volgen en hoe je de benodigde spullen moet gebruiken.

 

6. Hoelang duurt een coaching programma?

 

Een coaching programma ofwel membership duurt minimaal 6 of 8 maanden. Als jij onze schema's volgt dan garanderen wij een geweldig resultaat in deze korte periode. Wil je daarna doorgaan, bijvoorbeeld omdat je nog meer wil afvallen of spiermassa wil aanzetten, dan kan je opnieuw een membership afnemen voor 6 of 8 maanden. Wij zullen dan opnieuw passende specifieke trainingschema's en voedingschema's samenstellen om je naar de volgende mijlpaal te helpen!

 

7. Is het mogelijk om meerdere memberships achter elkaar te nemen?

 

Ja, de meeste mensen nemen meerdere malen achter elkaar een membership bij ons. Afhankelijk van hun doelstelling, adviseren wij mensen om in verschillende mijlpalen naar hun doelstelling te werken. In elke periode ligt de focus dan op een nieuwe mijlpaal. Wij zorgen dat de voedingschema's en trainingschema's steeds weer opnieuw zijn aangepast aan deze mijlpaal. Ook zorgen wij ervoor dat je steeds nieuwe schema's krijgt, zodat het nooit gaat vervelen en altijd leuk blijft! Uiteraard blijf je al die tijd onder persoonlijke begeleiding van je coach.

 

8. Kunnen we met zijn tweeën worden gecoached?

 

Ja, het is zeker mogelijk om met zijn tweeën te worden gecoached. Sluit alle twee een membership bij ons af en je kan tegelijk een afspraak maken bij je coach. Ook kunnen jullie tegelijk persoonlijk in contact staan met je coach gedurende je coaching programma. Wel zorgen wij ervoor dat ieder van jullie een op je eigen lijf specifiek toegespitst trainingsschema en voedingsschema krijgt, zodat jullie alle twee maximaal rendement halen uit je membership en je inspanningen. 

 

9. Wordt het membership automatisch verlengd?

 

Nee, memberships worden standaard niet automatisch verlengd maar overeengekomen voor een bepaalde periode, bijvoorbeeld 6 of 8 maanden. Indien het je wens is om je membership automatisch te laten verlengen, dan kan je dit bij je coach aangeven. Je zal in dat geval periodiek automatisch een factuur voor de verlenging krijgen.

 

10. Ik heb een blessure, kan ik toch meedoen?

 

Ja, in principe wel, maar je dient wel voorzichtig te trainen en rekening te houden met je blessure. Bij twijfel is het verstandig om de vraag aan je huisarts voor te leggen en bij sommige blessures is trainen juist van belang voor een goed herstel. Als je een blessure hebt, neem dan ook altijd contact op met je coach, want onze memberships zijn altijd persoonlijk en geven je recht op 1 op 1 contact met je eigen personal coach: Ruben Baars. 

 

11. Kan ik een membership volgen in combinatie met afslankproducten?

 

Ja, natuurlijk kan dat, maar wij zijn van mening dat het beter is om je eetgewoonten te veranderen. De grootste uitdaging hierbij is de mentale uitdaging. Daar zit voor een zeer groot deel de sleutel tot een blijvend succes. Ook hierin zijn wij gespecialiseerd! Afslankproducten en crash diëten zijn slecht voor je lichaam en geven vaak geen blijvende oplossing, want ze bestrijden alleen de symptomen maar niet de oorzaak. Wij pakken de oorzaak aan, namelijk wij gaan jou helpen je lifestyle gezond te maken! Daarom geven wij jouw altijd een persoonlijk voedingsschema, zodat jij zonder hongergevoel lekker kan eten. Ook is het eten dat wij je via jouw persoonlijke voedingsschema adviseren eenvoudig te maken en zeer smaakvol. Volg dus vooral onze coaching en gooi je afslankproducten in de prullenbak, want wij gaan jou een totaal nieuwe lifestyle geven en je gaat het nog leuk vinden ook! 

 

12. Mag ik meedoen als ik zwanger ben of borstvoeding geef?

 

Ja, als je zwanger bent of borstvoeding geeft kan je gewoon meedoen. Zorg er wel voor dat je veilig omgaat met je kindje in je buik, door geen zware gewichten op je buik te laten vallen. Let er wel op dat je niet te warm wordt. De standaard temperatuur van een moeder tijdens het sporten wordt ongeveer 0,6°C warmer. Dit is belangrijk om te weten bij sporten, omdat je als moeder er dan op moet letten dat er geen hyperthermie optreedt (te warm worden). Als je lichaam te warm gaat worden dan zal de warmte normaal via een aantal kanalen worden weggevoerd, bijvoorbeeld via zweten. Het lichaam zweet doordat het hart sneller gaat pompen om het bloed en zuurstof te vervoeren. De bloedvaten zetten uit en daarom wordt de huid roder en treedt er transpiratie op. Dit vermindert de zuurstofstroom naar de foetus, en dat kan leiden tot een verminderde ontwikkeling van de foetus. Let er dus op bij het sporten dat je lichaam niet te warm wordt. Luister vooral goed naar je eigen lichaam, drink voldoende en zorg voor voldoende koeling of ventilatie in de ruimte waar je sport.

 

11. Ik heb na intensief trainen ineens spierpijn, wat moet ik nu doen?

 

Dit is een goed teken! Wanneer je spierpijn hebt, krijg je kleine haarscheurtjes in je spiervezels en dat is precies de bedoeling wanneer je traint voor het aanzetten van spiermassa. Je lichaam zal de kleine haarscheurtjes namelijk binnen 1 week weer dichten met aangroei van nieuwe spiervezels. Hierdoor zullen je spieren groter worden. Heb je dus spierpijn, dan is dat een teken dat je de dag ervoor goed hebt getraind. Het is uiteraard wel zaak om een spiergroep die je intensief hebt getraind ook voldoende rust te geven, anders kunnen de spieren nooit groeien. Jouw specifieke trainingschema's die wij aan jou geven, houden ook precies rekening met de vereiste rust periode per spiergroep, zodat je lichaam precies genoeg tijd heeft om je spieren maximaal op te bouwen, voordat je deze weer gaat belasten. 

 

12. Ik heb een vraag die hier niet tussen staat, waar kan ik terecht?

 

Als je een vraag of opmerking hebt die hier niet tussen staat, dan kan je altijd contact met ons opnemen via de contact pagina.