Het succesverhaal van Manou Erwich

Wie ben je (vertel wat over jezelf)  en hoe je in de fitness gekomen?

 

Mijn naam is Manou Erwich. Ben 25 jaar oud. Ik kwam in de fitness terecht door mijn vriend en dit beviel mij zo goed dat ik verslaafd werd aan fitness.

 

Waarom heb je aangemeld bij Your Ultimate Bodyplan en wat was je doel?

 

Ik heb mij aangemeld, omdat ik hoorde dat Ruben Baars hele goede en persoonlijke begeleiding geeft. Ik wilde strakker en gespierder worden.

 

Wat was doorslaggevend om je aan te melden bij Your Ultimate Bodyplan? 

 

Het eerste gesprek tussen mij en Ruben, voelde me heel erg op me gemak. Hij weet echt alles over fitness en hoe je het snelst je doelen kan bereiken.

 

Hoe zijn jullie te werk gegaan? 

 

In eerste instantie wilde ik gewoon gespierder worden en naarmate de maanden verstreken ging het zo goed dat Ruben zei: " Manou we kunnen ook een wedstrijd gaan doen en die ga je nog winnen ook." Dit vond ik natuurlijk spannend en leuk dus had besloten om ervoor te gaan. Het begon met maandelijks terugkomen en ‘ meer eten’, omdat ik natuurlijk meer spieren wilde kweken. Elke maand was Ruben weer erg tevreden, waardoor ik nog meer motivatie kreeg. Toen we met de voorbereiding van me wedstrijd begonnen werd het contact meer en hij wilde echt alles eruit halen wat er in zat. Als ik een vraag had was Ruben er altijd gelijk met een antwoord. Als ik door de stress er even doorheen zat, fleurde hij mij weer op. Als ik kwam voor een meting en ik zag geen vooruitgang, zag Ruben dat wel en dat bewees hij ook met cijfers. Met de schema’s heb ik nooit problemen gehad, verveelde niet en was makkelijk om bij te houden. 

 

Hoe vond je deze werkwijze? 

 

Heb het heel fijn ervaren en hij moet het zeker zo blijven doen, zou er niks aan veranderen. De mensen die er wat over te zeuren hebben, hebben gewoon niet genoeg motivatie. Komt niet aanwaaien haha.

 

Wat vond je het leukst aan het begeleidingstraject?

 

De maandelijkse metingen die je krijgt als Gold Member. Af en toe een training doen met Ruben en natuurlijk de dag van me wedstrijd die ik met hem mocht meemaken!

 

Ben je tevreden met het resultaat?

 

Zeker ben in 8 maanden zo erg veranderd. Ben van de 13 meiden 3e geworden met 8 maanden onder begeleiding van Ruben.

 

Zou je Your Ultimate Bodyplan en Ruben Baars aanbevelen aan anderen en zo ja, waarom?

 

Ja, omdat je goed word begeleidt. Je kan met al je vragen terecht.

 

Wat zijn je verdere fitness doelen hierna?

 

Ik doe geen wedstrijden op dit moment. Ben het wel weer van plan in de toekomst en zal dan ook zeker bij Ruben aan ze deur staan.

 

Had je dit resultaat zonder hulp kunnen halen?

 

Nee nooit!!

 

Wat was je favoriete cheatmeal?

 

Een GROTE kapsalon met veel knoflooksaus.